• MediaB3

    Websites
  • MediaB3

    Websites
  • 1
  • 2

Website Gallerij

Afbeelding www.MediaB3.nl

image

image

Website ontwikkeling en beheer

mediaB3.nl

MediaB3.nl is de opvolger van 2 sites: fotoB3.nl en de oude mediaB3.nl site.

FotoB3.nl was een blog site waarop ik een aantal jaren artikeltjes heb geplaatst wanneer ik ergens foto's had gemaakt. Vaak schaatswedstrijden voor de jeugd, soms een muziekoptreden, hardloopwedstrijd of vrij werk.

Het was een eenvoudige site die was opgezet met Google sites. De laatste tijd maak ik minder vaak foto's en voor het bloggen en posten van de foto's gebruik ik vaker Facebook. De site was niet meer actueel.

MediaB3.nl is het domein waarop ik en Cas sites ontwikkelen en eventueel hosten. Ook de site van Cas (casvantrierum.nl) draait op een subdomein van mediab3.nl. De site zelf was relatief eenvoudig en verwees naar ontwikkelde en beheerde websites, en het toonde ook enige historie.

Begin 2015 heb ik besloten om de sites fotoB3.nl en mediaB3.nl samen te voegen tot 1 site. De domeinnamen zijn beide nog in gebruik. De site is opgezet op Joomla en een responsive Rockettheme template. MediaB3.nl is niet bedoeld om al mijn fotomateriaal op te plaatsen en ook niet om te bloggen. Het is vooral bedoeld als visitekaartje op Internet.